13 oktober 2013

Kalasvecka

En mycket trött Metronyx tog sig genom veckan som varit. Roligast har varit att Decibel fyllt år, vilket vi firat i omgångar. Dels på själva dagen som var en vardag, men också på helgen då släkten fick komma.
Birthday Badass-flickan dekorerade kladdkakan pappa hade gjort i torsdags på själva bemärkelsedagen.
Deci fick egentligen bara två presenter av oss i familjen, men hon blev så glad och överväldigad av det stora paketet pappa bar in att två presenter räckte mer än väl : D
"Är den trasig?", "Är det ett skämt?", och "Är den min?" var de tre första kommentarerna när hon insåg att hon hade fått sitt livs allra första dator. På något sätt hade hon svårt att ta in att det hände på riktigt. Sen när det sjönk in blev det ett glädjerus utan dess like.
På helgens släktkalas blev det ganska uppenbart att vi är väldigt insnöade på "Doctor Who" i den här familjen.
Tardis-kakburk från mormor.
Det är svårt att få rätt blåfärg i Mora på en Tardis-tårta men pappan försökte och barnet blev galet glad.
Det här kortet visar min galna syster, och min systers syster Anna (hängde ni med där?), samt Nova i en, hrm, Doctor Who t-shirt.
Här kan man ev lura sig att jag knäpper kort på min kära svärmor och tonåringen, men jag ville bara visa den andra presenten Nova fick av oss när hon fyllde år. Det är en, öh, Tardismugg. (Då har jag inte visat pappans, enligt hans tycke, miffade marsipan-Daleks eller almanackan för nästa år från morbror med - just det, Doctor Who-motiv. Jag tror att ni vet vad miss Decibel gillar nu. Mamma och pappa också, kan ni förstå att Finland sänder "Doctor Who" men inte Sverige? Så nu vet vi vilket land som ligger lite före vilket i utvecklingen!!!!!)


1 kommentar:

  1. fina bilder. Nova ser så glad ut! kram Emelie

    SvaraRadera