20 april 2014

Påsken är skön, påsken är grön.

Firade påskafton hos min bror nära Nora. Bara synen av hur mycket grönare allt var och ju fler blommor som hade börjat komma ju längre ned man kom i Sverige livade upp påskandan. Tre sjöars väg måste vara en av landets trevligaste bilvägar.
Vem kan inte bli annat än glad när man möts av en sån här liten påskkärring?
Miss Decibel med allra minsta lille påskhäxan : D Det blev tuppkam istället för huckle...det är svårt att få bebisar att riktigt gilla att ha något på huvudet.

Sista muffinsen med kyckling på, jättegoda chokladisar som min mamma gjorde dagen till ära.
Maken målar påskägg....och ja det är en slips med det periodiska systemet på (kände att jag ville förtydliga just det).
Lilla M beundrar den nya färgen hennes tunga har fått av påskgodiset. Hon är för liten för att göra selfies, men en så vacker tunga förtjänar att visas upp så jag hjälper henne på traven lite här.
Så här fint pris fick man om man tillhörde det VINNANDE laget i årets påsklekar. Jag vill ju inte skryta (läs jo det vill jag) men det är väl klart att jag tillhörde det.
Här skiner solen än så länge. Så en morgonpromenad så här på påskdagen känns som ett bra alternativ just nu. Påskpussar till er alla och envar.
3 kommentarer:

 1. Svar
  1. en slips med det periodiska systemet, jag har en bok med logaritmiska tabeller, hur man bäst kokar ägg :)

   Radera
  2. Ha,ha...vet du jag läste alldeles nyss att människor verkar vara inställda på att se naturliga tal logaritmiskt, och inte linjärt som skolan sen lär oss. (Allt om Vetenskap 4/14). Fast det är en konst att koka ägg till perfektion. Själv har JAG en bok om periodiska systemet så lite orättvist är det att han fick slipsen. (Det är intressant hur många grundämnen som hittats i Sverige, tro om det var typ sex st i STHLM trakten, Ytterö möjligen.)

   Radera