26 april 2014

So what's going on? som Marvin undrade.

Påsklovet är snart över och jag inser att jag inte ens har visat aprils PEZ-tema.
Alltså här känner jag att det finns någon tydlig röd tråd så trots den dåliga bilden (bredvid lammet står en rätt osynlig Wall-E).

Jag har annars skickat iväg min lilla Garbo. Till ett annat land. Utan mamma. Undrar vem som ska ha tapperhetsmedaljen, hon eller jag. Hon får den. Det är ett stort steg för damen som knappt vill gå in på ett IKEA. (Fast det kan ju ha mer att göra med hennes personliga smak än något annat slår det mig.)
Så nu klättrar hon i träd i Hyde Park (jo, faktiskt morbror har skickat bildbevis, fast här är hemma någon dag innan avresan till London).

Annars ska Decibel här, pappan och jag strax göra oss redo för att åka på ännu en danstävling. Bara åtta mil bort denna gång tack och lov. Är allt annat är pigg just nu såhär en vanlig lördagsmorgon. Så nu ska jag klistra på stora leendet, måla lugn över mitt ansikte och sen ut och leka att jag vet vad jag håller på med. Lagledardags. Snart är M & M på plan....mina små kelgrisar.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja vi lider av lite dansberoende i den här familjen ; P Fast lider är knappast ordet. Ibland är det tufft när det inte går så bra som lilla danserskan hade önskat. Men allt som allt så är det oerhört givande att få vara med om detta. Ha ha ha jag går ju extremt sällan ut på fest själv så det här är det närmaste party jag kommer!

      Radera