22 september 2011

22 sep

Jag kan inte låta Bilbo och Frodos födelsedag gå obemärkt förbi. Den 22 september är en dag som måste firas. Ja, jag vet jag borde ha ätit "second breakfast", druckit ale och gått barfota...men så varmt är det inte här uppe i min del av världen.

Sen kan jag inte förneka att jag är en smula nedstämd fortfarande. De senaste dagarna har visat att nästan-tonåringens skolsituation var värre än jag befarade, men den har nu landat hos rektor och lärare. Så hur firar man då dessa nobla hobbits. Man äter glass. Visst jag hoppade tillbaka på mitt nygamla liv genom att för första gången på 10 år gå in på ett gym (och faktiskt använda maskinerna), men hallå? Hur ska jag kunna kombinera ledset mammahjärta med litteratur kärlek på bästa vis...jo glass. Så jag njöt av min "Sundborn Punch".

The Road goes ever on and on...

5 kommentarer:

 1. jaadu anna, de råd jag kan ge dig är att inte tappa hoppet, livet går vidare och allt ordnar sig, olika saker tar olika lång tid, men huvudsaken är att det ALLTID ordnar sig, se det även som en bragrej att du tagit dig till ett gym, att röra på sig och träna lite brukar stärka ens tankegångar till de positiva och fylla kroppen med dopamider och annat smått och gott som man kan tänkas behöva i tunga tider!
  ett talesätt jag använder ofta som är både humoristiskt och sant är (utalas lite på mål så där) :
  - He ordnar säj mä blomma bha kääringa döör!

  =)
  stor kram till dej Anna!
  this to shall past!

  SvaraRadera
 2. Tack Julle. Jo this shall to pass/past ; P
  Men som du säger träning är mer produktivt än grinande när det gäller att komma i balans.Särskilt tack för ordspråket. I vår släkt kör vi med "Går det inte över så går det under"(västerbottniskt uttal). Vilket kan översättas med this shall to pass.

  SvaraRadera
 3. oj vad jobbigt! hoppas det blir bättre snart, oroar mig ibland för den där tiden som komma skall, de är ju som små änglar nu faktiskt..ojoj! men det brukar ju lösa sig allting! här är bättre efter långa jobbiga dagar utan man och med många sjukor. allt blir bra. skickar varma tankar..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Kul att du "godkänner" armbandet..vad tror du om halsduken till lilldonnan då? =)
  Drar till Ullared tidigt på fredags morgon och kommer hem på söndagkväll.. =)

  Annars tar jag med armbandet när vi kommer på Novas kalas.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 5. @Lycke, tack du. Just nu behöver jag alla varma tankar jag kan få.
  @Sanna, "godkänner"är för svagt, är stormförtjust : )

  SvaraRadera