21 april 2012

För oss som älskar alla ungar

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Bild copyright Unicef/Asselin

6 kommentarer:

 1. Hej du har fått en award av mig, kolla på min blogg!

  SvaraRadera
 2. Yaaay, 95 barn till. Bara så där! Helt underbart tycker jag :D

  Vill du hjälpa mig i mitt försök till att förändra vår värld till det bättre, läs och sprid min blogg om hur vi alla kan bidra! Har du förslag som bloggare snälla be mig lite feedback!

  Varma H. Anki

  http://powerofcompassion.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket fint initiativ av dig att starta upp en "gör-gott" blogg : )
   Förslag är lite knepigt, frågan är ju vilka du vill nå? Enligt min erfarenhet så kan ju vissa bloggläsare uppskatta renodlade bloggar med en inriktning till att nå de redan omvända, men andra kanske behöver mer vardagsnära och konkreta exempel, inte bara skänk pengar hit och dit. Om du hittar förslag på saker som kostar tid istället för pengar så har ju fler människor en chans att hjälpa. T ex "här kan du behövas, i soppköket på centralgatan" eller "röda korset vill ha din hjälp att sortera sitt sortiment för försäljning" etc. Min poäng är att, jag tror folk kan ha olika förutsättningar att hjälpa sina medmänniskor, även i Sverige finns det de som upplever sig som fattiga, för dessa kanske det ändå finns en vilja att räcka ut sin hand men inte medel, ge dem bra förslag säger jag då. Återigen, hedervärt av dig Anki.

   Radera
 3. Det är väl klart att du och Lilo skall dyka upp snarast.. ;)..hmm ja..kan man annat än älska loppis? ;) hehe..

  Saknar dig gumman <3
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fått tomat plantor av min styvsvärmor om du vill ha nån?

   Radera
  2. Absolut jag tar gärna emot ett par!! <3

   Kraaaaam
   Sanna

   Radera