18 mars 2014

Not crying on Sundays

Ja jag vet. Ni har hört Macklemore & Lewis "Same love". Underbar sång. Men jag vill bara att allt ska var varmt, fluffigt och underbart och fyllt med kärlek. Så jag lägger upp (orginalet med lite softare tempo) den vackraste kärleksvideon jag vet, Mary Lamberts "She keeps me warm".

"I named her eyes Forever and Please Don't Go".....så vacker textrad att jag vill snyfta sentimentalt som den gamla romantikern jag är.

Undrar om det är våren som gör mig så här fylld av att få mitt behov av allt vackert och strålande fantastiskt uppfyllt.

Snälla vår, kom nu. Jag lovar att inte klaga på pollenet. Jag lovar att sjunga kärleksvisor för maskrosorna.

5 kommentarer:

 1. ojojoj, höll på att missa Litens dagmammehämntnng!!! återkommer <3<3<3

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. haaaah, underbart! sjunga kärleksvisor för maskrosor. Du får nog lite dispans i år när du är så snäll mot blomsen <3 också så behov av vackert och strålande..men den bästa sagan är ju att bli sann - den om våren, sommaren..så fantastiskt att de alltid kommer. känns lite som en dröm ***

  många kramar med Liten i famn, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sån tur att Liten hann bli hämtad ; P Åh, vad vad viktiga saker man kan glömma när det är så många viktiga saker att minnas. Sen tycker jag att det bara är rättvist att jag sjunger för blommorna när deras äldre syskon, träden, susar så milda visor för mig varje år.

   Radera
 3. klart det ska vara varmt, fluffigt och underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, så alla såna dagar är välkomna i min bok : D

   Radera