22 maj 2014

Bloggtorka?

Många ideér men inte på vad jag kan skriva om. Tro om det är sommaren som smyger in och stjäl tid från cybervärlden och gör att jag är mer närvarande IRL?

Annars börjar min trädgård visa tecken på att den repar sig efter förförra årets skoningslösa slaktande av grönyta när vi lade ned jordvärme. Sommaren 2012 var inte min bästa sommar.....inte på långa vägar.
Annars då? Jo har firat World Goth Day med att baka gravstenskakor dedikerade till några favoritförfattare som har skrivit intressanta gotiskt influerande noveller eller romaner.


4 kommentarer:

 1. om du inte redan sett denna
  https://www.youtube.com/watch?v=xDj7gvc_dsA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Inzi, skönt att se ett tecken ifrån dig. Tack för länken...Youtube är ett stort bibliotek så denna hade jag inte sett. Är mycket nyfiken på hur Peter Capaldi blir som the Doctor. Trots min osäkerhet har det (tack och lov) inte påverkat mitt nerdande angående Doctor Who : D

   Radera
 2. Svar
  1. Snällt sagt, jo ibland faller baklusten på. Och jag ville ge lite cred till det äldre gotiska i samhället...annars blir det mest smink, svartakläder och Gothmusik. Kan vara bra att minnas sina rötter ; P

   Radera