19 oktober 2011

Går det inte över så går det under

Precis som Julie sjunger så kan ledsenhet mildras av att man tänker på roliga saker. Inte helt men ens favoritting är ändå en slags tröst.Och jag vill gärna visa några av mina senaste favoriter.....

Mitt alldeles egna häxarmband i tid till Halloween. Designad av Krimskramsan. Hon är verkligen en pärla den tjejen.

...en annan pärla är min lillebror Michael som bara av ren generositet gav mig dessa underbara flip-flops utan nån särskild anledning. Titta noga...Ben & Jerry's. Jag förväntar mig att min fötter ska lukta glass nästa sommar : )

Jag är barnsligt förtjust i ugglor, så när jag låg i smärta förra veckan kom Lilo, med dessa söta ugglesaker. Sudd kan man aldrig få för många av. Och pennor äts upp i det här huset som den där udda strumpan ni vet!

Slutligen så erkänner jag...jag har fuskat. Jack här ställde jag fram redan första helgen i oktober. Inköpt på Jula av alla ställen. Men ni ska se honom i mörker när han lyser med alla slags färger : )

Jag har en tuff tid just nu. Den där värken vill inte riktigt försvinna, mitt skolarbete blir lidande och min självömkan slår ut mätskalorna för tillfället. De senaste sex veckorna har inte vara de bästa jag har varit med om. Ledsna barn, sjukdomar, planer som går i stöpet. Vardagen är fragil mina vänner. Man vet aldrig hur fort normaliteten kan ställas upp och ned. Just nu är jag Alice som vandrar runt i en mörk version av Wonderland, men förhoppningsvis så ser jag snart den vita kaninen.

3 kommentarer:

  1. Om jag träffar kaninen så ska jag ge honom din adress!!

    SvaraRadera
  2. @ Hannele, så här nära Samhain är det dags att bekänna färg ; P
    @ Malin; Ja var vänlig att gör så, för det börjar bli mörk här nere.

    SvaraRadera