31 oktober 2011

Halloween trots allt.

"Wake in the morning feeling like P-Diddy", ok not, men jag tänkte inte gå upp. Halloween och jag var inte i högform. Sista tiden har varit slitsam. Men så började jag vakna till liv, och min yngsta dotter undrade vart allt pynt var. Så fram emot lunch satt det mesta uppe. De kära gamla skeletten, Halloween girlangerna var upphängda och jag tände lyktan redan då.

Sen for Decibel, de andra två var borta på äventyr redan. Mitt internet krånglade så mycket att jag inte ens hann skriva en klagostatus på Facebook ; P Så jag åkte in till centrum, vandrade planlöst. kände mig ensam, men så upptäckte jag någon som kände sig lika ensam som jag och efter te och lite prat började allt kännas bättre igen.

Skjutsade Deci på Halloween ståhej, hämtade Sol och sen gick jag och hon en mörker promenad i skogen. (Det var faktisk lite läskigt trots att vi hade ficklampor.) Men hon påpekade att det ju var Halloweeen så något otäckt borde vi göra.

Sen kom lillasyster hem och vi tittade på det Buffy avsnittet när Willows vampyr alter ego kommer till Sunnydale. Det blev inte som jag förväntade mig, men det blev ganska okej ändå.
så nu lämnar jag er med det läskigaste som finns......

6 kommentarer:

 1. alltså, den där bilden är nästan oförlåtlig...

  SvaraRadera
 2. Jag vet : )))))))))))))))

  SvaraRadera
 3. Härligt gumman! Visste väl att du skulle få till halloween även i år.. =)

  Önskar att jag kunde dyka upp nu i helgen men kära J har planer så jag får lov att ha hand om miniligisterna som det låter. Men vill gärna veta mer om 20:e dock. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Lät mysigt det där med skogen!!! blev inte mycket halloween för mig. bara alla läskiga barnen som ringde på och ville ha godis :) jag bara skrapar jag. och Hc Andersen tycker jag så mycket om för just det du sa. ligger alltid så mycket under ytan i hans sagor, har läst litteraturvetenskap så jag är också en analytiker i själ och hjärta, kan inte låta bli :)
  fin dag till dig, Lycke

  SvaraRadera
 5. trevligt att bli bjuden på te

  SvaraRadera
 6. @Lycke, jag önskar att några barn kom förbi och ville ha godis : D Jag bor i fel hörn av byn tror jag.
  @Hannele, te och sällskap är alltid rätt : )

  SvaraRadera