25 november 2011

Hellre sent än aldrig

Sent omsider kommer jag tilbaka till Bloglandia. Har varit utanför den vanliga världen, djupt försjunken i Lingvistiska äventyr som krävt min uppmärksamhet. Inte för att mina närmaste har njutit av en Metronyx "under pressure", men deadlines är deadlines. Skolan kräver sitt.

Förra helgens julmarknad var ett spännande äventyr : ) Vi hade besökare och vi lärde oss ganska mycket av den upplevelsen. Men gissa om vi alla var trötta efter.
Krimskramsan på själva dagen J som  i julmarknad.

min käraste Deci i full färd att skriva skyltar till vår marknad.Mina fina flickor, Lilo och Sanna. När Lilo för mer än månad sen föreslog att vi skulle vara kreativa lät det så långt fram. Här är vi trötta och i full färd att ordna det sista. Med oss var min syster Pelikan aka Elin, som hade sytt de mest förtjusande värmekuddar.
Mr Mustach fick lov att följa med hem! Deci hade jobbat ihop en del pengar förra söndagen genom lottförsäljning och loppis, men hon ville så gärna köpa Mr. Mustasch och vem kan motså en så gul och strikt herre : )

Jag har inte vaknat till liv än. Först allt skolarbete, sen alla funderingar kring min Sol och sen har vi den sabla nacken. Jag ska nog lära mig att säga nej antar jag....men än så länge bränner jag mitt ljus...i bägge ändar.

Det är svårt att vara  kvinna, människa, levande,  you bet your life it is.

2 kommentarer:

  1. Vad är det för spännande som ligger under skylten som Deci skriver? Ser färgglatt och kul ut.

    SvaraRadera
  2. @ Borgmästaren...ha,ha tyvärr är det bara min julduk som vi hade över borden som dekor.

    SvaraRadera