19 november 2011

No worries....

Är i full färd med att förbereda för en mini-julmarknad i som jag ska vara med på i morgon. Har bakat mjölkfria pepparkakor och choklad cookies. Kokat knäck med och utan mjölk. Mina medarbetare ska sälja allt från julstjärnor av gamla läskburkar till vetekuddar. Känns både roligt och läskigt samtidigt. Jag har aldrig gjort något sånt här förut. Egentligen är jag mest med som moraliskt support till idékläckaren Lilo, men jag är nervös ändå. Trots att jag aldrig brukar vara nervös. Tänk om det inte kommer någon ? Tänk om det kommer någon?

Just nu har vi ett litet vacuum dock då personen som vi hyrt lilla bystugan av har farit på hockey och tog med sig nyckeln : (  Jag vet inte hur han definerar ordet hyra men jag menar att då ingår åtkomst av lokalen ; P I alla fall så hade vi hoppats vara klara med pyntning av lokalen och uppställande av varorna vid åtta-nio i kväll och som det ser ut nu kommer vi nog knappt i där före. Hakuna Matata!
...for the rest of your days.

3 kommentarer:

 1. ååååh vad ni är duktiga! och jag tror säkert det ordnade sig,, finns ju inget skönare än att göra sådant annars! beundrar det ***


  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Full rulle med förberedelse inför helgens julskyltning, mm..här hemma nu..ikväll skall strutar till brända mandlar fixas och stommar till mina kransar är på G..så mycket jag skulle vilja hinna..men men..
  Gossen är superstolt över sin ljusstake skall du veta, hade han fått sin vilja igenom så hade den redan varit tänd.. =) hehe..

  Hoppas allt är bra med dig och familjen! <3
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera