28 juni 2013

New Clone Batch - weehoo

Dagens inlägg kunde handla om Neil Gaimans senaste bok, men det får vara idag. För jag har blivit faster åt en liten Kian nu på morgonsidan.
De är bra slemmiga när de kommer ut....men oroa er inte - de blir bättre ; P

Först skulle barnet heta Kian, sen blev det Emilio, sen blev de oense då mamman ville ha Jamie och pappan Emil. Vi fick komma med förslag. Det blev allt från Luke, Luka, Gunnar till Dexter (mitt). Jag visste redan att de inte skulle falla för Stormageddon - dark lord of all. Men de gick tillbaka till val nummer ett. Ibland är första instinkten rätt.

6 kommentarer:

 1. Grattis till faster!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, har sovit sisådär i väntan på besked i natt, men han kom mellan sju och åtta.

   Radera
 2. jaa! jättegrattis till faster och jag känner så igen det där med hur det första namnet man tänkte blev det som fastnade till slut. fint namn, fin du..mitt i sommaren och ingen bok hunnit bli läst. men att börja landa, i somaren..är gott nog..

  kramar en fredag, Lycke

  SvaraRadera
 3. @Lycke, jag är en mycket stolt faster. Fick se underverket i går : )Så fridfull och utstrålade ett sånt lugn.

  @ Hannele, det är härligt. Det allra märkligaste var när mina döttrar höll honom och luktade på hans hår samtidigt och uppspelt ropade "han doftar choklad". Och jag svär, en svag doft av chokladmynta kändes när jag luktade på hans mörka hår :D Vad månde det bliva av en sån ung man.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera