15 augusti 2013

"Best plans laid of mice and men", and women too, don't forget the women!!!!

Jag säger bara en sak...


....seriously.

2 kommentarer:

 1. hihi.. måste säga att jag inte riktigt följer med här :) förstår nog inte engelskan :)))
  men du. jag ville också säga hur glad och rörd jag blev av att du tänkte på mig när du läste för din dotter. om älvan som behövde semester. oj vad jag tycker om...älskar alltid dina kommentarer. här lite regnigt och svalt idag. städar inför svärmor :)

  kramar om, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så konstigt om du inte förstår engelskan då bara ett ord där är engelska, "seriously" (allvarligt, på allvar). Det andra ordet, "Khan" är ett namn. Om man inte följer Star Trek, som jag, då är skämtet rätt obegripligt.Man kan väl säga att det är ett uttryck som ofta används för att tala om att man känner stor frustration, vanmakt och ilska. Så istället för att tråka ut folk med en detaljerad anledning till gårdagens känslor lät jag Kapten Kirk förklara, eller inte : )
   Angående "Solägget", jo men det var verkligen så. särskilt efter att du skrev om hur det kändes med bloggandet och som jag har uppfattat din personlighet. Ibland kommer associationer snabbt upp till ytan, detta var en sån gång.Städa inför svärmor, ja det är inte alltid det lättaste.
   ; D

   Radera