20 augusti 2013

God Jul, god jul!!!

Julen kan aldrig starta för tidigt enligt mig, inte Halloween eller påsk heller för den delen. Men med KNAPPT fyra månader kvar insåg jag att det var dags att sätta sig i stämning. Så jag tog med min klick och drog hit...
...ja!!!! Moras eget jul-Mecka, Tomteland. Jo, man kan gå i augusti. Strålande solsken visserligen,men tomten är som en mamma...ständigt vaksam.
Jag står faktiskt med i snälla barn-böckerna. Fast efter att ha tjuvåkt släden idag undrar jag om jag får några klappar i år?
Alltså, den går fortare än man tror. Det är lätt att tappa tömmarna.
Tomten har inte bara julklappar, renar och nissar utan även feer och häxor i sitt magiska land. Samt djur. Fina svarta ankor, älgar, gamla hönsraser och väldigt efterhängsna getter.
Jag och mina flickor hade en väldigt bra dag idag. Och, dessutom, har vi nu sett till att tomten minns oss i december. Dags att börja planera lite smått inför julen. Vadå, "efter julen kommer påska"? Det borde väl vara 'före jul så kommer Halloween'. Ingen fara. Jag är beredd på det med. Shoppade en oumbärlig sak i Oslo.
"Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange?" Klart ni vill. Men en pumpaformad bakform är knappast konstigt, det är väl en självklarhet i varje hem. Jag får ju skämmas som inte skaffat en för längesen ; P

4 kommentarer:

  1. Underbart :D Och man kan aldrig fira jul och Halloween för tidigt. Här brukar jag fira det i juli. Dock är det vinter här då så i mitt och alla skandivaniska huvuden jag känner här så stämmer det ganska så bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juli= Jul i. Självklart ska man fira då med. Man blir ju praktiskt taget uppmanad till det.

      Radera