04 mars 2014

Tidigt i mars

My oh my, time really does fly. March redan och jag lade aldrig upp temabilden på mina PEZ för februari.
Öh, det kan säkert vara lite svårt att se den samlade bilden. Sen ska jag erkänna att förslaget inte är mitt. En kompis och miss Decibel satt och lekte med det här otippade förslaget.
Temat var....skallig. Hårlös. Meeen, det har varit föremål för diskussion huruvida insekten från Monsters vs. Aliens verkligen är hårlös, sen kan man ju inte veta vad som gömmer sig under den gröna huvan nere till höger. Men hellre fria än fälla ; P

Jag har annars roat mig med besök på besök på besök. Lekt lagledare för Decibels Danstrupp, tur att vår huvudlagledare fanns på plats åxå. För det säger jag...det är stressigt på rikstävlingar. Decibel var aningen missnöjd för att det inte gick som hon ville. Men hon dansade enastående. Våra hiphopdansare fick finna sig att vara kvar pga att busschaffören ska ha lagstadgad vila. Två timmar över, så vi tittade på de efterföljande tävlingarna i modern dans.

Herregud vilka viga människor det finns säger jag bara. Fantastiska koreografier och lidelsefulla framförande gjorde tiden som blev över till ren fröjd. (Det smittar av sig med "popbalett", för en gäng hiphoppare kunde inte motstå att leka ballerinor och se vem som kunde gå ner i split, spagat och allt man kan tänka.)

I dag har jag äntligen petat ned några fröer inför våren. Cocktailtomater, svarta stockrosor och jätteverbena. Den sistnämnda var ju beskriven så charmig på fröpåsen. Typ tre meningar som i stort sett gick ut på samma sak....den är nästan omöjlig att få till. Men vad är livet utan lite hinder och motstånd?

9 kommentarer:

 1. Kul tolkning! (jag skulle väl fotat sonen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir jag lite nyfiken Hannele, hur menar du när du skriver att du skulle fotat sonen? Inquiring minds wants to know : D

   Radera
  2. (sönerna rakar av sig håret ibland, skalligt när man idrottar eller spelade saxofon och klarinett för kungen

   Radera
  3. Jag har aldrig ens fått ut ett ljud ur något blåsinstrument så respect för det. Måste säga att de är om sig och kring sig dina grabbar : )

   Radera
 2. Hej raraste vännen min! Äntligen lite tid här igen. Har saknat..och nu känns det bättre och mer balanserat..du vet både instagram och bloggen, ojoj, vad rörigt det blev i mitt känsliga huvud , hehee.. Vill och längtar också sätta fröer..så galet mycket man vill och längtar nu och jag önskar fortfarande att man slapp måsta sova om natten så man hann mer av allt det där man önskar <3 Fina hårlösingar :))))))) *+*+***
  ochmin doter dansar ju också, street, och jag blir alltid sugen dansa jag med när de visar föreställningen..Lava bara sneglar på mig och säger "NÄÄ mamma" för det skulle ju vara såå pinsamt!! Hoppas du såg min kommentar på sushin om namnen? Vet inte om jag är för öppen på IG eller om jag är nojjig. Mn blir ju så nära och glad i alla omedlebart fina människor där. glömmer vara lite anonym och sånt..: )
  Många kramar till dig. Nu ska jag leta något sött..

  kramhögar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, hallå : D Vad kul att Lava åxå dansar street. Vad heter hennes dansskola? Jag älskar att se människor dansa men saknar tyvärr förmågan att själv göra det snyggt.
   Nej, jag tycker inte att du är för öppen på IG. Det är mkt trevligt att se dina inlägg där. Det är lite enklare att lägga in inlägg där för man kan hålla det kort och enkelt, samt att knäpper man med telefon så är det så lätt att ladda upp bilder.
   Jag såg att du fann något sött (jag menar klänningen), och det är en fröjd att läsa dina texter. Som små konststycken med fotona till.

   Radera
 3. Ja tänk den som kunde dans ändå..men nu är man ju en gång för alla ungefär lika smidig som ett kylskåp.. ;)
  Härligt att du lyckats få ner lite fröer i jorden..här är det dåligt med sånt..tomaterna jag satte i Österfärnebo har kommit upp men det är ju också allt jag fått i jord.. =(

  SV: Ja filmen var toppen! Får nog köpa hem den när den kommer ut på dvd. =)

  Önskar också att vi kunde ses snart..men tyvärr flyter inte vardagen riktigt på här heller..trampar vatten och försöker orka.

  Sköt om dig och ha en toppenfin helg! <3
  Kramar
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du att jag fick ork att dra ner fröer är fortfarande en gåta. Jag anade att det var lite plågsamt hos dig. Du och jag, vi förtjänar tamejtusan semester minst en vecka någonstans där det är grönt och skönt och vi får fotmassage. Alldeles själva, men nån dag ska det bli så det svär jag vid!

   Radera
  2. Mmm det hade varit helt underbart <3 Hoppas att jag lyckas peta ner lite fröer i veckan..bättre sen än aldrig.. =)

   Radera