21 juni 2014

Sommarfest, semester och Sälen

Sommarfest med yngsta dotterns klubb M&M Dance Team. Grillar, leker och flamsar runt lite lätt allmänt. Det bästa med att vara lekledare är att man får tala om för alla andra vad de måste göra, men glatt kan vilande stå och se på : D
Det känns vemodigt att vissa medlemmar nu är så stora att de faktiskt lämnar oss för att plugga i andra städer och börjar bli vuxna helt enkelt. Det är precis som det ska vara...men lite känns det i hjärtat att veta att i höst kanske vi kommer sakna några av de våra.


Så det kändes skönt att rensa huvudet med lite lätt fjällvandring i Sälen med svärmor och döttrarna dagen efter.
Stensjön i Sälen. Nu är det lite mkt vatten men annars så kan det vara så pass lågt att fjällvandrare lyckas ta sig ut och bygger monument av stenar omkring sjön, vilket ni kan ana till vänster på bilden.

Tjejerna ville markera att de hade varit upp i blåsten och lämnade sina spår.
Vi åkte vidare till Trollbyn i Tandådalen, väl värt ett besök om man har yngre barn eller helt enkelt är ett stort barn. Mina damer var kanske i äldsta laget för att uppskatta det lika bra som mor sin. Notera den tjusiga älgbänken.
"Det ska bli bröllop...i kväll", fast nu var det ju egentligen tomtar men här ser vi en trollvigsel (citatet är från "Trolltyg i tomteskogen").
2 kommentarer:

  1. Älskar lupiner och hatar att vara lekledare.

    SvaraRadera
  2. Ja och nja...det är ju lite pyssel att stå och dirigera ; P

    SvaraRadera