14 juni 2010

And Yes

Japp, jag satte litteratur tentan. Veni,vidi, vici. Fick ett allmänt utskick av lärarna om att tentorna var rättade och fick lov att maila och fråga om jag måste till Falun för att få veta om jag måste göra om den eller inte, då skriver han att nej han minns mitt resultat och det behöver jag verkligen inte göra om. Tack för den passningen F. Jag har klarat mig tjo ho.
Nu håller jag på att njuta av att ha skickat in första uppgiften i religions kursen. Läser om nya religiösa rörelser och deras historia. Måste säga att jag alltid blir lika amazed över hur mycket jag tar för givet som inte alltid är som jag trott. Det är bara att anpassa om hjärnan igen : )

Annars har mormor, Nova och jag varit på Tomtelands visningsöppet idag. Nova var nog mest förundrad över hur glada och trevliga alla människor var som jobbade där. Vet inte hur jag ska tolka det, är hon van vid att servicepersonal är sur eller är det så att de bara var extremt trevliga där. Jag föredrar att tro det sistnämnda. Vi fick i alla fall se ren - och älgkalvar samt ankungar som tydligen blivit adopterad av en höna ( !?!) så de tror att de är höns de små raringarna. En nissa berättade att ibland försöker de tom att kackla : ) Naturen är underbar.

2 kommentarer: