10 december 2011

Är det konstigt att man längtar bort nångång.

Aye, måste bara visa mina muntra kumpanjoners underbara Eiffeltorn.
Min svägerska Ida och min lillebror Michael kunde inte bara göra ett pepparkakshus som alla vi andra ha,ha. Nej här är det Paris som gäller. Hur coolt är inte det. Det är klart är man modeintresserad så ska det synas !

Just nu känner jag verkligen inte för att vara i Mora idag. Jag vill "hem till Stockholm igen" som Scocco sjöng -88.  Tänk att få strosa i gamla stan en sån här dag. Se julskyltningarna på NK och PUB, sen fika på ett mysigt litet fik. Köpa sina julklappar på Sci-Fi bokhandeln eller Shock IRL, suck,vad är en bal på slottet.

Men jag kan inte förneka att här är vackert i dag. Snön har fallit ymnigt under natten, men i dag räcker det inte. i dag har jag en "Erase and Rewind" dag, i dag är det inte jul jag längtar efter. Rastlös. I dag har jag nog ändrat mig och vill ha något annat men vet inte helt vad. London? Paris? Havsvatten tillräckligt varmt för att bada i? Fest med tropiskt tema? Dagen får utvisa vad det är.

8 kommentarer:

 1. Alltså,om du kompletterar din romantiska bild av att gå runt i Stockholm med allt folk som skulle trängas med dig där, känns det fortfarande lika lockande?

  SvaraRadera
 2. @ Malin, ibland är utrymme ensamt ; P Vanligtvis inte, men vissa dagar är man en annan sida av sig själv : D

  SvaraRadera
 3. I hear ya!
  Förresten kan jag föreslå att du åker till Lagerhaus och införskaffar ett ciseleringsjärn. För, JA!!! Man MÅSTE faktiskt ha ett.
  Hoppas julen känns mer lockande idag, annars kan du får byta Linköping mot Mora ett tag ;)

  SvaraRadera
 4. Känner igen känslan gumman.. <3 Här är vi dunderförkyld för tillfället..suck..

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Det är inte alls konstigt. Snarare tvärtom. Försök att inte hamna i Hudik bara, och så vill jag tillägga att vi saknar dig härnere.

  SvaraRadera
 6. hoho du blir som jag! längtar också bort till sol och värme mitt i allt, ofta ofta..undrar varför man inte bara kan njuta det som är. har lovat mig att bara ta det lugnt nu..inte stressa jul..njuta jul istället! och det där pepparkakshuset såg helt ljuvligt ut. Paris ja! dit ska jag också en vacker dag :)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 7. @ Lalo, jag veeet!
  @ Sanna, krya på dig ...
  @ Lycke, min svägerska och bror är mycket finurliga människor : ) Men visst är det lustigt att man längtar efter saker vid "fel" tid, I sommar lär jag drömma om vita flingor : )
  @ Micke, tja Hudik är en trevlig stad. Har ju bott där så kan inte klaga !

  SvaraRadera