10 mars 2012

Min nya bästis...

...är vit,rosa och blå. Och vi är ganska sams. Bortsett från att jag inte vågat mig ut i hennes sällskap. Särskilt inte sen igår.
Denna lätt surrealistiska vinkel visar åt vilken väg min träning går - uppåt!

Jag har tur som en tok. Min lillebror, en av dem, jobbar just nu på löplabbet. Han ringde mig förra veckan och frågar om jag är intresserad av att testlöpa ett par skor fram till 18 april. Jag får dem gratis bara jag skriver protokoll på alla pros and cons med dem. Klart man blir glad och säger ja : )

Så jag stuvar in familjen i bil och har plötsligt en legit orsak att få se vårsolen i Stockholm. Stackars Nova får dock feber. Så vid en rundvandring på IKEA gjorde hon så här:
Hm, ja man ska göra det bästa av alla situationer.

Med tanke på den korta tiden och förkylning så var det Ikea och Södermalm som vi gick till. Hann in på English Shop (Jelly Beans) och fick mycket vårsol på oss trots allt. Fikade inne vid söderhallarna.
Fast trettonåringen var egentligen sugen på att lyxa loss med skaldjur, fast det var inte ekonomiskt läge för det. Så te-latte it was!

3 kommentarer:

 1. You go to an English shop to buy Jelly Beans? Is that right

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ev., I live in a town by the countryside. We are only 22.000 people here. What we have is stuff like blueberry soup, milk, and the exotic shelves might have tofu. But as far as sweets go, there is a slim pick of English or American treats : )

   Radera
 2. Wow...I'm so used to big city life. I grew up in East London and now live in Manchester. It's har to imagine being somewhere with so "few" people. It reminds me of when I've visited family in Jamaica.

  I have to admit it seems like having to make a "special" trip to get the treats would make them even more enjoyable.

  I hope you like(d) them. :

  SvaraRadera