16 november 2012

Det lackar mot...det där rödaktiga med glitter och ni vet

Det är bara drygt 5 1/2 vecka kvar till julafton och vanligtvis skulle jag nog ha märkt det särskilt som att den här damp ned i postlådan förra fredagen:
Jag tycker nog fortfarande att 2010 års julnummer var det bästa hittills, det enda jag spontant kände var att jag vill testa att göra egna sockerbitar i roliga former. Men jag kanske är svårflörtad just nu. Det fanns ju många kakrecept osv men inget riktigt nytt. Bloggerskan Clara, från "Underbara Clara" är med på ett reportage för er som följer henne.

Annars så är det här nog det enda som verkligen fått mig att fundera över julen:
Japp gott folk det är vad ni tror, fotade det på Ica Maxi igår. Jag väntar bara på en adventskalender för deppiga - en ny tablett bakom varje lucka med roliga färger. Men katterna blir nog glada.

Själ köpte jag tre kalendrar, en Haribo till Nova, en Kinder till Sol...och till mig själv köpte jag samma sak som jag gjort i flera år (utom förra) - Bamses julkalender. Det finns 25 luckor på dem och som vänstervriden serieälskare varför skulle jag sluta med det bara för att tiden går?


9 kommentarer:

 1. O M G ! ! ! Bamses julkalender! Anna, det är så kul att man kan bli så glad av att få reda på nya saker om sin vän (oavsett om det kan vara så att jag glömt bort att jag redan visste det). Jag älskar Bamses julkalender, och unnade mig att köpa den själv för nåt år sedan - det är ju den bästa kalendern! Den är underbart fin, jag blir så glad av den, det är nåt särskilt med Bamse, OCH som du säger, den har ju 25 luckor! Det som kanske skulle kunna komma i närheten av en Bamsekalender är en Pettson och Finduskalender, tänk va kul med såna där roliga små krabater lite här och där i skåp, luckor och hörn. Bamsekram (pun intended)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag är lite som "a box of choclate", är jag inte ; P Bamse är kung!

   Radera
 2. Härligt med lite julinspiration när man är nere.. <3

  SV: Jag älskade filmen trots lite dålig animering här och var. Oki jag får höra med gossen sen då.. =)

  Kramar
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ta dig till närmaste Rusta, där finns allt för julen och lite till
   ; P Ja, den sista filmen har faktiskt fått bäst kritik av alla filmerna. Nova ville att vi skulle se om New Moon igår (hon surar för att hon inte får se sista på bion.)Varganimeringen är det antagligen du stör dig mest på gissar jag.

   Radera
 3. jag börjar bli helt jultossig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hannele, det är väl det bästa sättet att bli tossig på ; P

   Radera
 4. HAHAHAHAHA - åh en kattkalender!!! HAHAHAHA måste köpa en åt min mammas katter!!!

  För övrigt hann jag inte ens nämna nått för teknikern innan du kunde kommentera bloggen...tron försätter berg.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag säger ju att jag borde kommit in på Hogwarts...och det fixade jag med bara ren tankekraft - "unagi!

   Men elller huuuur. kattkalender. Klart du ska köpa kattkalender : )

   Radera
 5. SV: Hon är klok hon Nemi.. ;) Och jag har faktisk fått tummen ur och ringt sjukgymnasten, har tid kl.10 på tisdag..sen får vi se om dom kan hjälpa mig..håll tummarna..

  Har ännu en grymt odräglig dag..smärta, trötthet och nedstämdhet..men kämpar på.. Hoppas orka med att baka saffransbiscotti ikväll..mycket kvar att göra innan julmarknaden så det gäller att ligga i nu..

  Hoppas du mår bättre gumman <3
  Kramar
  Sanna

  SvaraRadera