07 november 2012

Helgen som gick

Helgen har bestått av lite kyrkogårdsvandring, och lite lugna saker.
Men också av firande då maken fyller år 4 nov. Så det är väl lite därför Halloween dekoren alltid sitter uppe då, för har man börjat fest dekorera varför ta ner det när kalas är på G iaf.
Han fick allra det viktigaste - öl, kläder och biocheckar : ) Så han var glad och nöjd.
Nöjd var han också över sina egentillverkade marsipanpumpor. Jepp i år fick han baka allt själv till sitt kalas då undertecknad har tappat stinget lite.
Gästerna verkade nöjda med utbudet. saffranssockerkaka (ja det är faktiskt mindre än sju veckor till jul så det får man baka nu), mjuk chokladkaka, fyra olika smileykakor., man blir lite gladare när kakan ler mot en...då känns det som den vill ätas upp.

Nu är Halloweenpynten nedplockade och vi har hela novembers mörker framför oss. Men det finns en skönhet i det med.


7 kommentarer:

 1. Saffran kan man då äta året runt, jag är ju inte så mycket för det där att begränsa något till bara en gång om året ;) till exempel brukar jag få saffrans-cravings på sommaren =D

  There's always Thanksgiving...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nova tyckte vi skulle fira det med ha,ha. Jag frågade henne lite sådär varför och vad vet hon om orsaken till firandet. Då svarar hon att "jag vet inte, men det är ju från USA så det är ju coolt". Alltså jag förstår hur Tyko Jonsson kände sig, fast tvärtom....jag har närt en kapitalist vid min barm!

   Radera
  2. Haha!! Vi måste nog lära våra barn att vara lite mer USA-kritiska...

   Jag har faktiskt en powerpoint-presentation om thxgiving från förra gången jag hade praktik, för det var i kring den här tiden förra året. Jag kanske ska köra den för henne över julledigheten så hon blir lite informerad?! ;)

   Radera
  3. Du kanske ska det. Men det finns hopp, dagen efter valet i USA frågade hon med uppjagad ton i rösten vem som vann valet. När jag leende svarade Obama så hoppade hon upp och tjoade "Yes".

   Radera
 2. Gratta D i efterskott ifrån mig också! Gillar verkligen pumporna och smile kakorna! =)

  Sköt om dig gumman! <3
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska hälsa, och pumporna var ännu sötare i verkligheten
   : )Min Iphone är den enda kameran jag använder så bildkvaliten blir därefter.

   Radera
 3. Vad roligt att se att modern fastnade pA ett kort.
  i Ovrigt sA vad det fint bakat av Daniel. HAlsa honom det.

  SvaraRadera