09 november 2012

Saker att göra när man går på helspänn

Åh vilken vecka. Trots min naiva förhoppning om att allt kommer att ordna sig så har det väl inte riktigt gjort det. Hela tiden försöker jag sysselsätta mig så jag grubblar mindre. Men så kommer nätterna. Så allt jag skjuter bort på dagarna kommer då. Söker balans i tillvaron.

Har väntat sen början på ett besked som hade underlättat lite grann i alla fall. Hoppats, trott och ställt in mig på det. Idag är sista postutdelningsdagen för veckan.

Så jag går på ett möte som varar en timme och fyrtiofem minuter. Läser, skriver mail till lärare, styrelseordföranden, sjukanmäler två förkylda barn. Och bakar tonåringens älsklingbröd.
Flingsalt och parmesanfocaccia.

Sen tvättar jag tre maskiner tvätt. Hänger upp, sorterar. Har ordnat så att min lilla danserskas favoritlinne är rent till danstävling i Västerås i morgon.Sms:ar vännen om resan. Leta efter adresser på nätet. Fyllt i nästa veckas alla möten, träningar och sammankomster i min agenda.  Gjorde belgiska våfflor åt Nova, som vi sen kan ha med som matsäck.
Sen efter halvtre vågade jag gå ut och hämta posten. Men bestämde mig för att gå till sängs direkt utan att passera gå.

Nu kan jag inte göra mer för att ordna upp något denna vecka. För att travestera Chris Martin. "I tried my best but didn't succeed....I feel so tired but cannot sleep,  stuck in reverse".


Nu försöker jag tänka på alla ljusen som ska leda mig hem.

3 kommentarer:

  1. Va ska man säga, Fix You och The Scientist har ju några av de bästa citaten. Snart kommer ljusen; i nästan alla fönster - they will guide you home.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, eller så guidar de dig in i nån annans hem, och det kan ju också bli urspännande :P

      Radera