15 september 2010

12 september

Ibland kan man ju undra varför vardagsföremål eller företeelser är så vansinnigt trista. I alla fall gör jag det. Men som det slumpar sig verkar jag inte vara den enda. Tydligen har de goda invånarna i Bollnäs också ansett att vissa saker behöver piffas upp. Ja, jag drog då på smilbanden.

Jag, hubbyn och miss Decibel for till Edsbyn där krimskramsan firade sin 735:e födelsedag och vi var vänligt nog bjudna. Mycket kaloririka och goda sötsaker bjöds vi på och vill ni se bilder från kalaset tryck HÄR.
Men efteråt kände vi att det vore klokt att ta en förbränna fett promenad så vi for till Bollnäs och njöt av ett underbart väder. Det kändes som en härlig augustikväll istället här en i september.

4 kommentarer:

 1. 735år vet jag väl ändå inte..hehe..man är ju inte äldre än man gör sig heter det ju.. =)

  Gissa vad som damp ner i min postlåda idag..jo ett eget ex utav häxkonster för praktiskt bruk..hittade den på en sida för beg böcker till en inte allt för blodig peng..kanon!

  Nästa kalas blir 14 nov då..tydligen har dina döttrar och min bråksäck bestämt att dom minnsan skulle bjudas på hans kalas.. =) hihi..

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. http://geektyrant.com/news/2009/9/21/twisted-disney-princesses-art-is-awesome.html

  SvaraRadera
 3. @ Suz; ja visst är det en bok värd att äga : ) Jo har hört rykten om kalas då *ler*
  @Malá; väldigt snygga särskilt om man betänker originalen

  SvaraRadera
 4. SV: Mmm den som fick vinna lite pengar ändå..då skulle jag bygga ut huset..fixa butik i garaget..bättre pysselrum, mm.. =) hehe..

  Blir ingen båtresa i oktober, nu diskuterar dom november istället..men hör utav mig när jag vet mer..vore skoj om du kom med.. =)

  Ha en toppenhelg!
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera