05 september 2010

Ja återigen kan jag inte låta bli att häpnas över likheten

Om två och en halv månad kommer äntligen första delen av The Deathly Hallows. Den 19 november får jag se Harry och kompani igen. Det är nog den enda premiären som jag ser fram emot på en oändligt lång tid. Passar så bra med såna här filmer i den mörka höstvärlden. Med risk för att vissa bolag blir sura så publicerar jag härmed en bild från IMBD. Anledningen till det är som en del som känner vår familj den skratt retande likheten mellan Harry Potter och en viss person i min närhet. Jag bara säger det om ( ! ) det skulle behövas en person som ska visa Harry som vuxen tycker jag de ska ringa min man.
Längst till höger min hubby, bredvid är det min bror Figge. Och saken är den att Figge har åxå en viss look-alike status vilket jag åxå måste få bevisa.
Figge visar en viss likhet med ....
.....med Jamie Hyneman. Det lustiga är att det är inte bara utseendet som är lika. Killar gillar tydligen att saker sprängs, går sönder och Mythbuster är nog ett jobb 75 % av alla män gärna skulle ha : )

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA
  åh va roligt.
  Det är SJÄLVKLART att din man ska vara den vuxna Harry:n.

  JAg ser också fram emot premiären...jag har längtat sen förra sommaren nu. Ska bli mucho spännande, den sista boken var ju så sjuukt bra.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte? Lik vad?

  Och vad är IMBD? "Internet Movie.....:"?

  SvaraRadera
 3. @ Lalo, ja trots ihärdigt förnekande från D själv finns det inga tvivel om saken. Ja sista boken var vass. Även om filmerna inte kan nå samma klass som böckerna är jag alltid full av förväntan när de ska komma ut. Sen är jag tyvärr inte lik Ginny Weasly. Vid en diskussion där jag funderade vem jag skulle klä ut mig som ansåg maken att bästa matchningen för mig hade varit professor Trelawney, det tog tid innan jag hämtade mig från det kan jag säga.

  SvaraRadera
 4. men vem gillar inte att spränga saker i luften? att bete sig allmänt våldsamt utan att dt direkt skadar ngn och samtidigt få betalt för dt?! i'd go for it any day =D varför tror du att de våldsamma dataspelen är roligast?! hehe

  SvaraRadera