03 maj 2012

Beware of Romulans bringing gifts - nej då ge mig mer...

Häromdagen var jag ju lite klantig och föll nedför min höga (tre steg) stentrapp och landade på betongen.  Sånt händer. Man kanske inte ska gå nedför trappor och leka med sin iPhone samtidigt, men jag trodde jag skulle klara det - jag är ju ändå kvinna.

Nu så här i efterhand så antar jag att det är dags att beställa en undersökning, eftersom att jag nu uppvisat samma kvinnlighet som rumänska kulstöterskor på 80-talet. Tåkigt nog så var det såklart fötter och ben som fick spö, så några Body Combat pass eller något zumbande har jag inte startat med än.

Tur då att tonåringen har så snälla kompisar. Där ligger jag, både arg och ledsen, oroandes att min träningssäsong tagit slut, och så får jag en present. Sols snälla kompis Emelie vet hur förtjust jag är i Tim Burton så hon gav mig ett laptoppskydd;

och sen klagar folk på dagens ungdom.

Nu är det mindre än fyra veckor kvar, 28 Maj smäller det. Då tar jag med mina två lag ut till Borlänge och så kör vi våra fem km. Jag är vid gott mod och tror att vi kommer att få en toppenupplevelse. (Så länge jag håller mig till att inte göra mer än går när jag går, tänka eller vissla samtidigt känns lite riskfyllt.)

6 kommentarer:

 1. oj där! måste vara försiktig kära du (ska jag säga som föll i trappen och har ryggvärk ända ut i benen veckor efteråt. ska på röntgen snart :() tror också alltid jag kan ha 10 järn i luften. men rar present :) har inte orkat omvandla mig till vampyrinna ännu (flin)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog att din ryggvärk låter mer illavarslande än mitt blåa ben. Bra att du ska till röntgen iaf! Tid är så värdefullt, vetskapen om att man ska dö en dag gör ju att man måste hinna pressa in så mkt som möjligt innan, så då vill man ha 10 järn i elden. Men när jag dör kommer jag sakna slöande och de nätter man fick bra sömn också, så vila borde man ju klämma in oftare : )

   Radera
 2. Så tråkigt! Jag börjar inse mina begränsningar och tant-hasar på farliga ställen...

  SvaraRadera
 3. P.S.
  jag har en lite utlottning

  SvaraRadera
 4. Hannele, jag är väldigt försiktig i trappor numera ; ) Spännande med utlottning : D

  SvaraRadera
 5. Aj aj..jag hoppas verkligen att du känner dig bättre nu gumman <3 Jag tror nog att Linda har vett att uppskatta ett långväga besök nu.. =) Det vet jag att då jag gör.. ;) hehe..

  Sköt om dig gumman <3
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera