29 maj 2012

Coniuncti Fortes lag 1& 2 gick i mål i går kväll i Borlänge hurra. Jag och mina lagkamrater sprang fem km i ett folkhav i ett blåsigt och rätt så kallt försommarväder. Jag är nöjd med mina 36:53 min eftersom att vi liksom missade starten en smula. (Sant, så uberklantigt, men vi skyller på att de hade lagt toaletterna så långt bort ha,ha)

Hade min arma moder inte fått en fraktur på en ryggkota hade vi varit elva personer, men hon hejade fram oss och var moraliskt support. Min nio åring tyckte att det var det värsta hon hade gjort men hon överlevde
 : )
3841 är Nova, bredvid henne försöker hennes svarthåriga moster Elin glida ur bild. Jag är jättestolt är mina lagmedlemmar som trots whiplash skador, jättejobbiga björk pollen allergier och andra krämpor genomförde detta. Tillsammans starka som sagt var.
Trodde inte jag skulle få med mig tonåringen, men Sol var glad och nöjd efter sin insats.
Bäst av allt är väl ändå att få fika tillsammans efter en fin insats.
Här river Lilo staketet...nej då det hade någon gjort åt oss innan.

Här har vi någon som inte är rädd för att vara med på kort iaf. Kvällens starkaste löpare som mumlade och grymtade att hon kan bättre, men jag tycker att hon ska vara stolt med sina 32'53, snabbast i laget : ) Min blygsamma lillasyster Emelie.

Här har vi nästan alla med. Utom jag, Lilo och maken som hatar att springa men som gjorde det trots allt. Han kom in på 33'39 fast han innan vårträningen inte har sprungit sen för tonåringen blev till : )
Vi hade faktiskt rosa som färgtema, men det syns tyvärr inte. En stor eloge till Hans som vi ser här i kyckling gula Blodomlopps t-shirten man fick, under den finns en superrosa, snygg t-shirt. Han vinner kvällens stilpoäng!

Nu tror ni kanske att det här börjar bli en träningsblogg, men icke, måste dock bara få skryta när jag har fått med mig medsyndare som gör såna här tokiga saker frivilligt med mig : )

4 kommentarer:

 1. Bra där :))) måste erkänna att jag blir himla imponerad. har inte sprungit sen innan jag fick barn faktiskt. men borde..hmm.. här är lite kallt och grått idag, men det gör inte så mycket. det fälls björkar i trädgården, och liten som sover trots oljudet. och en fin tavla som kommit till mig ett porträtt faktiskt. trodde inte det men ja tycker om den. känner igen mig fast jag inte trodde. dagen är god. tack för dina ord, hoppas älvblod, jo jag tror nog det :)))

  kramar om, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. : ) min man hade inte sprungit sen innan vi fick barn heller, tror faktiskt att han slutade spring två år för vi fick Sol...så det är aldrig för sent !

   Radera
 2. Härligt! Hälsa gänget att jag är djupt imponerad, inget jag skulle företa mig i första taget.. =)

  SV: Tackar! Ja dom kan ju vara rätt praktisk i sommarvärmen då flugorna trivs.. Nu måste jag bara leta tag i fler lampskärmar så jag kan "producera" ett gäng.. =)

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, kanske inget man väljer frivilligt, men jag tjatade nog li´te på en del medlemmar. Maken ställde upp som gentjänst mot att jag gjorde ett ärende, och han ångrade sig nog ibland under träningstiden, nu har han ändrat inställning. Sen sprang ju inte alla medlemmar, men en halvmil är en halvmil. Som jag minns det var ju du duktig på att gå långa sträckor förr. Finns plats att vara med oss nästa år, och du har ett helt år på dig att träna : )

   Radera