05 december 2012

"Vi undrar vad gör vi nu?"

Var på min brorsdotters dop helgen som var. Vacker kyrka, mosaiker och lyx på ett helt annat sätt än hembygdens vita kala kyrka.

Den här sången spelades och jag har burit den med mig sen dess. Tänker på min lilla brorsdotter på några månader, på min tioåring och tonåringen som faktiskt ibland skriker "jag hatar dig". Sen tänker jag på Linnea som skulle fyllt år i går, och den mamman som satt i kyrkan på det här dopet som förlorade sin tre månaders flicka i somras.

Jag gråter fortfarande när jag lyssnar på den. Jag önskar att jag hade skrivit den här texten själv...attberopå låtar som man själv önskat att man gjort, eller hur Malin. (I mitt fall är det denna och "Fix you").

5 kommentarer:

 1. Vacker melodi <3

  SV: Nej jag skall göra mitt bästa för att vi inte skall köra helt slut på oss..vill ju ändå kunna fira en lugn och mysig jul också.

  Sköt om dig gumman <3
  Varma kramar
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den vacker. Hoppas du får en avkopplande jul :)

   Radera
 2. att förlora ett barn måste vara hemskt, men att barn "ibland" hatar oss... de har rätt att vara arga på oss, ha även negativa känslor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller fullständigt med Hannele, på bägge punkterna. Barn måste få se om vi står kvar efter att det har visat sin ilska och det tillhör åxå frigörelsen :)

   Radera