17 januari 2013

Nya berättelser under 2013


Muntrar upp mig själv genom att byta bakgrundsbild till denna:
Neil Gaiman's bokprojekt för 2013. Annars är han en ganska upptagen man med turneér och annat pyssel.

Annat att se fram emot är väl vissa filmer som kan vara intressanta ur olika synvinklar. Nya Star Trek - Into Darkness, Nick Frost och Simon Peggs senaste The World's End, Seventh Son - och det blir nog en riktig fantasyfest hoppas jag. Själv är jag intresserad av Riddick, har jag sett Vin Diesel i de två första måste jag ju helst se trean. Men sen är det ju det där med nummer två av Bilbo....jag har inte bestämt mig än, men jag har ju tid.

Vad kan man mer muntra upp sig med. Tankar på den förstörda trädgården? Jag överväger att plantera solrosor över hela, kanske med slingrande blomsterkrasse som täcker allt. Gräs är helt klart överskattat.

Funderar på det här med någon månads köpstopp. Har ofta tänkt på hur länge man skulle klara det : ) I vår familj känns det som en omöjlighet. särskilt som att det som muntrar upp mig mest är veckans latte på Wayne's Coffee. Men böcker och filmer kan man ju låna, på bibliotek och av vänner så det är nog lugnt. Dock skulle jag nog vilja se familjens min om jag säger att vi bara ska laga mat av allt vi har hemma ett tag...för skafferiet är inte tomt. Kylen ja - men gudars vad man kunde leva på enkla saker när man bodde själv för en evighet sen. Nåja, en sak i taget.

2 kommentarer:

  1. Jag unnar mej det jag vill ha nu. Köpstopp är inget för mej, men lite mer återhållsam har jag blivit :)

    SvaraRadera
  2. Var sak har sin plats och tid, eller hur : )

    SvaraRadera