07 januari 2013

Nytt

En helt vanlig vardag i januari så skedde några saker. Tonåringen tog mod till sig och tog hål i öronen. (Ganska bra gjort av någon med fobi för stickande saker.) Mamman lyckades gå upp tidigare än hon klarat på ett par veckor. Lillasystern fick sitta och "hänga" lite med syrran och hennes tonårskompisar på fiket en liten stund.

Sen inköptes det en röd volvo, och trots makens gnagande misstanke om att det är ett felköp tänker jag fortsätta vara glad ett tag till. I vårt liv är det nämligen vissa saker som står och faller med innehavet av en bil som rullar. Det är allt jag kräver. Den ska gå att köra tre km per dag och det tror jag kommer att gå.

Om bilen rullar, så rullar min vardag också. Och rött är ju en så vacker färg : D

4 kommentarer:

 1. jo, helt utan bil vill jag inte vara, fast som tur så har vi bra bussar (minns mina hål i 13-års åldern, mamma blev sur och drog in veckpengen... Nu hade jag glömt, hålen växte igen, så jag fick göra om det i somras, eftersom lådorna är fulla av smycken...)

  SvaraRadera
 2. (idag bjuder jag på läbbiga kakor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittade på dem nyss, och ärligt talat...ha,ha jag blev inte så sugen : ) Vad kul att du tog om hålen i somras. Själv fick jag ta när jag var fyra år, blev grymt nickelallergisk. Envis som jag är har jag alltså med jämn mellanrum tryckt igenom hålen för att de aldrig ska växa igen. (Japp i över trettio år alltså) Sen upptäckte jag titan och kirurgiskt stål vilket har fungerat för mig.

   Radera