04 juli 2013

Swenglish

Upp till bevis. Ibland tar man fel när man ser ett motiv på en t-shirt. Som när min kompis har en på sig under sin kavaj och jag utbrister; "Vad är det där? Yoda gone vicious". Meeeen nej. Hrm, det borde jag ju sett det var serietidnings Wolverine.
Everton, this is the famous "Yoda" motif, he,he. Yes, Shame on me. But, in my own defence I must point out that it was semi-hidden underneath my girlfriends jacket. I mostly noticed the pointy ears and a sinister face. And, I mean, the guy has probably heard that Disney owns him by now, so it seemed logical at the time. Sort of. Yeah. It did.

Man dock inte ta fel på denna bild på broderns t-shirt. Den förmedlar lite mer kärlek än föregående motiv.

Själv vill jag ha den här t-shirten, så jag ska leta efter en bra butik i sommar som bara slänger den över mig ; P
Men i brist på bättre så äter jag thailändska myror med lill-Anna. Smakar inte så tokigt. Fast varken slemmigt eller mättande.
Sist provade vi gräshoppor, men vingarna fastnade i tänderna så det här var bättre.
De här hade vingar med men det kändes knappt för de var mjuka : D

Det är så vi gör det här i dalarna. Provar allt möjligt, för att vi är så otroligt öppna för allt nytt!
12 kommentarer:

 1. You no I like you, so I am trying really hard to see it, but it isn't happening! Lol! With the eyes and the colouring and the claws. But we've all had our eyes play tricks on us haven't we.

  Don't worry, your Wolverine slip up hasn't made me disown you as a friend! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. What, nooo, it's obvious how much alike him and yoda are....or not ha,ha.

   Radera
  2. Lmao, Ok you are so sweet I shall say it couldn't be anyone other than Yoda! :)

   Radera
 2. Jag snor din t-shirt! Eller köper den förstås, men det är nästan samma sak (ditt fynd). Underbar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knock yourself out girl : D Hrm, lustigt nog har jag nyligen tillbringat tid på strokeavdelningen där läkarna kom fram till samma resultat som dina. Märkligt va? Tack och lov att vi alltid har Doctor Who : D Såg du att Barrowman äntligen fått gifta sig+

   Radera
  2. Va? Sökte du i preventivt syfte som vi pratade om sist? Eller fick du någon attack? Sorry att jag är så hehe, men min känsel är inte tillbaka i ansiktet och när jag kontaktade neurologen för att få min jädra provresultat på lumbal punktionen så fick jag bara ett svar att de ringer mig den tionde. Ett sånt där läkarmöte per telefon. Jag anmärkte i mitt mejl till dem att de hade sagt att jag skulle få resultatet efter några veckor, vilket inte hände. Konstigt det hela, men men..

   JA, jag läste det att Cali har åter bestämt sig för att "tillåta" äktenskap. Domarna verkar vara riktiga ärkepuckon, men de har hela världen som publik så de kanske det gjorde någon skillnad. Barrowman f.ö. är helt underbar. sett flera intervjuer med honom. Han har sådan unik personlighet och hans glädje smittar på något sätt.
   Jisses, det här blev långt :D

   Radera
  3. Nej, vet du jag fick flera av de klassiska symptomen på en TIA/Stroke så jag blev skiktröntgad/magnetröntgad/Kopplad till monitorer/blodtestad. All personal var verkligen jättebra, inget snack om att det kunde vara något annat förrens det var uteslutet att jag hade något fysiskt fel. Såååå, jag är jättefrisk. På ett vis då.

   Jag bad den sista läkaren förklara tekniskt vad som sker inne i hjärnan eftersom att den kan göra så här. Han sa att *förenklat* neurotransmittorerna tror att det är på riktigt så de skickar fel signaler. Stressnivån är så hör så det är logiskt för dem. Jag har fått läsa en lista om vanliga fysiska symptom som stress kan orsaka. Då vet du antagligen att jag talar om den mångåriga stressen vissa av oss lever med. Det var en lång lista.

   Att du inte fått tillbaka känseln är dock lite märkligt, jag hoppas att du kan få något svar som verkar vettigt snart. Innerst inne undrar jag ändå lite nu om det inte kan vara så att långvarig stresskänsla skulle kunna få symptom att finnas kvar i en persons kropp länge. Men jag tycker man ska vara försiktig, för om man bara tror att allt är psykiskt så kan man missa allvarliga saker. Men det vet du ju redan. Och - nej, jag tycker inte du var för "direkt på".

   Radera
  4. Fan vad skönt att allt var bra med dig! Jätteglad för dig.

   Fick du några rekommendationer eller ja, vad som helst? Eller sa de att du skulle sluta stressa ;) Hade en allmänläkare i gbg som gav mig instruktionerna att oroa mig mindre/stressa mindre när jag hade blivit av med massa hår på en enda fläck på skallen(en yta i storlek av 5-krona). Jag skrattade då hon visste om att jag har en psykisk sjukdom :)

   jag har fått tillbaka känseln från käke till nyckelben; axel. Det som är kvar är enbart i ansiktet på en sida.. eftersom det har blivit bättre (om än långsamt) så ser jag det som att jag kommer bli helt återställd. Jag är inte orolig men det är klart det skulle vara skönt att få veta allt läkarna vet.

   Jag har egentligen aldrig hört talas om sådana här tillstånd, det var därför jag trodde jag fick en stroke. Men efter att ha pratat med dig och en vän som nyligen gick igenom liknande så känns det som att psykiatrin har utelämnat något. Min psykiater säger att det inte kan vara psykiskt men nu vet jag inte vad jag ska tro.. Hon tyckte ju att det var omöjligt pga jag inte hade fått tillbaka känseln. Och det här var längesen.

   Radera
 3. JO, myror har jag ätit, även chokladdoppade (jag och min lillebror stoppade nyskalade pinnar i mysstack, efter en stund slickade vi på, som SYRA karameller!! Såna fanns nog inte på den tiden)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha,ha "syra" karameller. Mina var åtminstone typ jästa ; P

   Radera
 4. Hihhihihihaha..vad glad du fick mig med alla helt vanliga tokerier i eran landsända! jag väljer Lennon och Yoko tror jag..peace love and understanding en fredag..

  kramar längs vägen, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag har fått dig att le en smula så var det i alla fall en smula glädje för mig också : )

   Radera