15 juli 2013

Tålamod är en dygd....

...vilket är lite trist eftersom att jag saknar så många andra dygder så kunde jag ha fått tålamod, men icke.

Jag skulle nog hellre ligga och läsa nu än att skriva. Konstigt nog så går skriva bra de dagar mina koncentrationsförmåga ligger "under" min personliga ribba. Läsa och förstå vad jag läser, det går bara inte ibland. Vissa dagar. Låt oss inte kalla dem dåliga, utan mindre excellenta. Ja, vissa dagar blir jag så sorgligt påmind om att jag inte är i så bra form som jag skulle vilja vara.

Bittra, självömkande, sorgliga och destruktiva är de, dessa mindre excellenta dagar. Då tänker jag på allt som inte fungerar, allt som jag saknar, allt som jag kunde vara bättre på. Alla relationer som jag saknar, trots att de inte är bra. Allt som hänt och jag inte kan förändra. Jag lånade bilden av Julle nedan för den summerar så bra var jag vill vara.
Jag har hört "Eat, pray, love", jag byter hellre ut det mot 'släppa taget, acceptera, gå vidare'!

4 kommentarer:

 1. hej! jag känner igen mig i dig!!! så du behöver inte precis känna dig ensam... ! och jag tror du vet det! att jag är som du! låt oss acceptera bara att vi är sådana som vi är...så kanske vi kan ha kvar allt det där fina runtom oss också? vad tror du*? jag misströstar i det mesta men..vem vet..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så underbar Lycke, och jag önskar så att jag kunde släppa den där känslan av oändlig inre ensamhet. Det är ett "strävansmål" som mina vänner som är lärare skulle ha uttryckt det ; )

   Radera
 2. Har talat mycket om mitt bristande tålamod de senaste dagarna. Men det lustiga är att ibland kan det vara helt ok, dock bara i vissa fall...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återigen, tidseffektiv, inte bristande tålamod ; P

   Radera