04 augusti 2014

Sommarkort

Värmen gör att jag blir mindre benägen att blogga. Mer benägen att svalka mig eller göra lata saker.
"Det blir en dag på stranden, morgnarna drar förbi. Vi sjunker ner i sanden, låter dagen bli som den blir." Ledin har så rätt, det är svårt att göra planer och följa dem, dagarna får bli som de blir.
Livspusslet har jag gett upp att nånsin lyckas lösa den här sommaren. Så vi testar enklare varianter. Som hela familjen kan lösa.
Sista biten är ilagd.
Det måste firas...lime och gurka går utmärkt att ha i diverse drycker.
Tonåringen och jag tyckte att "Helvetesfallet" är ett missvisande namn, snarare himlavackert. Och nej, skogen är inte så mycket svalare. Men den är tillräckligt trevlig för att vilja gömma sig i.

Bildkavalkad över en varm, lite mindre glad juli, men i år har i alla fall sjuttiofem procent av familjen badat ovanligt mycket. Det var det som var bäst med juli. Hoppas augusti blir lite gladare och mer normalvarm. Om inte finns det alltid böcker.

2 kommentarer:

  1. jo, jag sitter gärna stilla i skuggan :)

    SvaraRadera
  2. Skuggan är en god vän : ) Men för de som lider av vinterhalvårets mörker och kyla så är det här vädret säkerligen en välsignelse. Jag är glad för deras skull faktiskt, det är sällan man hör så många klaga på solen, även bland många solälskare jag känner. Så det är bra att de får ladda sina solceller inför hösten.

    SvaraRadera