28 maj 2012

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul !

Måndag och att det har varit varmt i helgen är ingen överdrift! Skönt att det är aningen svalare idag då det är Blodomlopps dags! Helgens motionshöjdare var i alla fall Zumba Maraton på Mannes Loge mellan Falun och Svärdsjö.
På scenen syns lite instruktörer, men här ser man mest att det verkligen är en loge vi hoppar runt i. En loge med takfläktar ska tilläggas. Vilket uppskattades. För varmt blev det ändå. Svårt att inte bli varm av tre timmars dansande.

Själv är jag ingen soldyrkare, så jag blev lite glad över att det faktiskt blåste till lite ute i lördags. Vi hade med oss en instruktör, Sandra Hedberg, från vårt gym hemma, Nya Mora Träningscenter, och det var så kul att få "zumbaclubba" till "Shots" med lute mer folk än vanligt. För visst zumbar jag till latino rytmer, men innerst inne är jag ju en pop-danserska : )

Höjdpunkterna var vår egen Sandra, inlednings låten "Staying Alive" och att äntligen få zumba till "Dansa - Pausa". Det var ungefär fem låtar per instruktör, och jag uppskattade verkligen det upplägget. Man hann känna på varje "anda" som de bjöd på.  Angelica Sjöholm, från Angelica's Dance and Style som arrangerade detta event verkar vara en superhärlig instruktör och jag hoppas på fler happenings.

Annars så är det essay reading som gäller. På torsdag ska jag försvara min uppsats och ge konstruktiv kritik till två andra studenter. Det där är alltid knepigt, att diskutera något som någon lagt ner jobb på när man inte känner personerna riktigt. Jag försöker slingra mig undan arbetet men det pockar på : )

Jag hoppades att Metro 2034 skulle bjuda på en lika bra undanmanöver som Metro 2033, men jag blev ganska besviken. Visst, man fick möta någon bekanting från första boken, men karaktärerna kändes platta och handlingen seg. Tyvärr kan jag inte rekommendera uppföljaren.

 Man kan inte ligga på topp jämt, så är det. Men jag vill ligga på topp i kväll så jag kan ta min tid från förra året. Med tanke på att jag gick en bit med Sol då och kom in på föga smickrande 46 min så känns det som att det finns en möjlighet!


3 kommentarer:

 1. Låter som du haft riktigt skoj! =)

  Kraaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. SV: Ja symaskin skulle jag inte klara mig utan, även om jag handsyr en hel del i alla fall..tycker det är rogivande när jag sitter framför tv:n på kvällarna. Skoj att man kan inspirera lite då i alla fall också.. =) hihi..

  Saknar dig gumman! <3
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera