05 maj 2013

Planera is for cowards!!!

Ibland oroar jag mig för min mentala hälsa. Sen kommer jag på att det är helt normalt för mig att vara galen, ur synk och allmänt tankspridd. Då känner jag mig vanligtvis lite lugnare. Det är inte som att jag (tja, en slags medlem i styrelsen) inte visste att dotterns dansklubb skulle ha årsmöte vid 17'00 idag. Jag justerar oftast protokollen så det betyder att jag liksom sekreteraren antecknar vad som sägs.

Jag kan inte förneka det. Det står med min egna ord, min handstil "jag bakar till årsmötet". Så varför jag sköt upp det till kl halvåtta i går kväll kan man undra.
Från aprils Streetdancetävling i Falun i år. Nova poserar i startläge. Hon gick vidare den här dagen och hennes lycka visste inga gränser. Så jag tänkte att jag skulle göra något i klubbjackans färger.
Nej, inte cerise/svart. Utan rött/svart. Men seriöst vet ni hur svårt det är att få tag på tomterött i marsipan...för att inte säga göra egen.
Jag vet, en sorgligare samling dammsugare får man leta efter. Men det är iaf min sorgliga samling : )
Jag bakade lite chokladmuffins och någon slags miffad Bountykaka som straff för att jag började alldeles för sent.
I paid my dues, som Anastacia sjunger. Varför göra något i god tid när man kan göra det en lördagkväll?7 kommentarer:

 1. Ser smaskigt ut! duktig kock. Självfloppade jag en pankaka till frulle =) hahaa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Floppade? Ja ni STHLM:are ; P Men hoppas att den smakade bra iaf.

   Radera
 2. Smakade säkert ändå ljuvligt gumman! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljuvligt är en smaksak, men jag provade "danssugarna" och de var helt ok : )

   Radera
 3. Ok, jag vet att jag återigen fokuserar på helt fel grej, men snacka om coincidence: när jag åkte bil för nån dag sen så försökte jag komma på vad just Anastacia hette :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. ; P Näe, man kan väl inte direkt säga att du fokuserar på fel grej. Som alla personer som producerar text måste jag ju vara storsint nog att låta varje individ dra ur den vikt som texten kan ge individen. I ditt fall var det Anastacia : D

   Radera
 4. speciell känsla att baka på natten, färskast så

  SvaraRadera