03 april 2013

Mest klagomål, så vill ni kan ni skippa att läsa den här posten!

1. Blogger och jag är lite sams nu.
2. Jag antar att det är fint väder.....
3. ...men det spelar ingen roll. Hujedamig, hur kan männskan säga så?
4. För att jag har utsättningssymptom på en medicin som i Sverige inte har några rapporterade sådana.
5. Ibland har läkare rätt, och man själv fel. Ehuru, det stämmer, så stämmer det omvända. Ibland har man själv rätt och läkare fel.
6. Alla ni som funderar på hur man trappar ut Voxra. Tips = tvärsluta inte. Har ni tur, vilket väldigt många har, så får ni knappt några symptom alls. Har ni en fruktansvärd otur, så får ni den enda utsättningsrisken som Fass samt bipackssedeln tar upp. Tillhör ni ingen av kategorierna så kanske ni bara får ont i magen, hjärtklappning, svettningar,skakningar, mardrömmar, stela muskler och tycker förfärlig synd om er själva. Nämnde jag illamående? Vad jag frågar mig själv är: om det känns så här att sluta med en av läkare ordinerad medicin, hur känner sig då alkoholister och narkomaner när de lägger av? Till de två grupperna säger jag bara - Respect! Hur ni klarar det är bortom min fattningsförmåga?
7.Jag tänker komma tillbaka i Anna 4.0 versionen, men innan dess får det här räknas som ett dagboksinlägg som resten av världen kan läsa. Men, "Frankly, my dear, I don't give a damn".2 kommentarer:

  1. Du vet numret till Helpdesk ;) Lustigt att du tar det citatet; vi pratade just om den filmen och boken idag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Well, you know me...more regenerating thn actually dying. Men idag kommer hamna på min topptiolista över dåliga sjukupplevelser. (Vad menar du? Klart jag har en lista över det. Jag har listor på allt.)

      Radera