01 april 2013

Outdoorsy stuff

Vissa (läs mestadels släkt och folk som känner oss), tror att vi inget hellre vill än sitta inne för att läsa, se på filmer/serier, surfa o.s.v Men då och då får vi för oss att lämna tryggheten för att ströva fritt i den vilda naturen. (Det måste vara soligt förstås annars går ingen i min flock ut.)
Här försöker maken febrilt gräva bivack med stöd av Decibel som hjälper honom med hejarop. Allt för att vi ska klara oss när snöstormen kommer. (OK då - han gör en minisnögubbe - men det är nästan samma sak.)
Under denna tid på renfällen sökte tonåringen igenom sina minnesbankar för att komma på en plan för att rädda oss. Det gick inte så bra. När hon in såg att vi var fast mitt på en sjö, omgiven av sin fars släkting utan större hopp att kunna fly gav hon upp och körde "play possum"-metoden och låtsades sova eller vara död fram tills dess att hon säkert kunde fraktas hem igen. (Bra metod det där, jag kan tänka mig många gånger den kan användas på.)
Väl hemma I SÄKERHET tog jag på mig segerfjädrarna för att markera att nu är det fritt fram att äta påskgodis, och ingen kräver något annat än att man ska ta det väldigt lugnt.

Tråkigt nog glömde vi det igår och hjälpte barnens mormor att flytta till en ungflickslya. Nu ska hon bo själv utan barn - på riktigt- för första gången på 40 1/2 år. Spännande är bara förnamnet.
Första april idag och jag hoppas någon lurar mig på ett bra sätt så att jag får skratta : )


6 kommentarer:

 1. Jävlar va snygg frisyr!! Lockigt is the way to go :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, jag var ganska nöjd själv. Men fjädern - Malin, det är den som är min "fjäder i hatten".

   Radera
 2. Hihihi,,,du är så rolig kära du. tycker om hur du får mig att le så ofta. och verkligen fin frisyr. påskgodiset är för evigt slut här :)
  men frisk är jag. och full av funderingar över väggfärg i vardagsrummet! du får gärna hjälpa till att tycka. bli så glad ..

  kramar en onsdag, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, som alltid, rara Lycke. Påskgodiset är slut här med : )

   Radera
 3. skönt ute i det vilda som omväxling

  SvaraRadera