30 mars 2013

Glad Påsk/Fruktbarhetshögtid

Eftersom att jag har världens, förmodligen, coolaste och raraste man så målade han ett ägg med fyra motiv på. Bra motiv. Tyvärr beter sig Blogger allmänt otrevligt åt och vägrar lägga upp korten i den ordning som jag vill ha dem i. Samt att Blogger vägrar låta mig spara alla böcker jag läst på sistone. Blogger=OSAMS. Alla ni andra njut av högtiden.

6 kommentarer:

  1. Det var de här jag såg och tänkte på att måla ägg; men de är ju så snygga så man vill ju nästan inte ens försöka :P http://www.doctorwhobbc.com/wp-content/uploads/2013/03/submit-your-Doctor-Who-eggs.jpg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du jag tror nog att bi ska det. Jag tror att namnet Daniel borgar för att man ska bli lite extra awesome, håller du inte med ; D?

      Radera
  2. Jättefina ägg! Funderar om vi avlat något barn under påsk... vi har ju barn från alla årstider.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha,ha. Hannele precis den frågan man vill fråga sig själv- Jag har dett slutet av decemberbarn så jag är ganska nära : D

      Radera
  3. januari kom våran "sladdis", men påsken varierar...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sannerligen,när jag gifte mig på påskafton för sexton år sen var det 29 Mars. Men helt ärligt föredrar jag påsk i mitten av april. Så påskavlade barn kan ju vara gjorda under en flytande tidsperiod :)

      Radera