31 oktober 2009

Boys and girls of every age


Riktiga Halloween idag. Igår när jag kom hem hade Daniel och flickorna dekorerat så fint hemma med nät,spindlar och läskiga girlanger runt omkring i huset. Väldigt fint. De hade också bytt ut glödlamporna till dämpade,färgade sådana. Väldigt mysigt. Och såklart hade de tänt (elektriska) värmeljus i pumpor och lyktor. Vilken go familj jag har va!

När flickorna for på fest åkte D och jag till kyrkogården och där möttes vi upp av min bror Micael med sambo, samt hans farbror och kusin. Vi gick till Lennarts grav. Fast Bo (Michaels farbror) är böjd att tro att Lennart snarare tillbringar sin mesta tid uppe i sin älskade fäbod. Bo har antagligen rätt : ) Som vanligt var det mycket vackert.

Just nu är Nova på väg till tomteland tillsammans med mormor och hennes nya kille. De har en Halloween dag däruppe. Sol ska iväg till Sollerön på spökfest med övernattning. Få se hur det går. Vi har väl det ganska turbulent hemma efter att barnen har fått sova borta. Vet inte om jag eller de är värst. Mycket bråk brukar det bli. Trötta och överstimulerade. Igår var jag definitivt trött och överstimulerd Sol och Daniel fick tyvärr uppleva mina sämsta sidor. Jag kan bara konstatera att jag måste bli bättre på att planera bort fällor för dippar i humöret.

Om jag orkar i natt ska jag be Daniel att vi ser på något mysrysigt. Nova kommer möjligtvis vara svårsövd så.....Men häromdagen tittade vi alla fyra på A Nightmare Before Christmas. Det roliga var att Nova tyckte att leksakerna som började leva var läskigast. Inte monstren ha, ha.

1 kommentar:

  1. Hihi oki..dom serveras nästa gång här hemma 14 november när Linus fyller år..han vill ha halloween tema på sitt kalas i år igen.. Blir pris till bästa kostym oxå! =)

    SvaraRadera