18 januari 2012

Ett litet steg för människan ett stort steg för Anna

Har börjat med Yoga...äntligen för jag har drömt om det så länge. Mer krävande än man kan tro. Men det verkar ha en sidoeffekt, jag blir så otroligt gråtmild i slutet av alla pass. Finns säkert en naturlig förklaring men jag inbillar mig att min kropp försöker tala om något för mig.

Embrace the pain. Eller som en vän skrev på Facebook, glöm inte bort att det finns ett liv före döden!

10 kommentarer:

  1. Då behöver du det ;) Bare gråt, bare stann inte. Hur som helst har det faktum att du börjat träna lite mer regelbundet peppat mig att ta tag i min också! Yeah baby!

    SvaraRadera
    Svar
    1. @ Malin...målet är att bli lika snabb som Trinity : ) Drömde att jag var ute och sprang i natt. Och natten före det drömde jag om vasaloppet...varför kan jag aldrig få ha sex eller mardrömmar som vanligt folk ; P

      Radera
  2. Åh, Trinity, det är grejer det! Titta på läskig eller sexig film innan du lägger dig kanske?! Men träna i sömnen kan ju inte vara så illa ;)

    SvaraRadera
  3. modiga du! jag hade tänkt men ännu inte vågar yoga. för jag veet att det är så mycket jag har liggande där inom. men jag vet inte om jag orkar släppa ut just nu..du vet! modigt av dig. jag föreslår att du tar emot känslorna och lever i dem så gott det går..tror det leder till underverk ***

    kramar om, Lycke

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sant att det är lätt för att släppa fram det som ligger förborgat, men om inte nu när frågar jag mig själv? Den där optimala livssituationen när man är helt redo kommer nog aldrig så jag kan lika gärna våga nu : )

      Radera
  4. Awesome. I love Yoga (yes it is very difficult) I'm still just doing about 12 - 15 simple practices. It does start to feel better though :) I'm not sure I'll ever look like Trinity though! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Difficult is just the surname! Last time I actually lost my balance, fell down and swept a guy with me ha,ha...poor man
      : )

      Radera
    2. That sounds like Yoga! Losing balance seems to happen more than having balance!

      Radera
  5. Jag blev förtjust i yoga förra året. Eftersom jag är en slö människa blir det inte av så ofta, men efter varje gång undrar jag varför i helskotta jag inte yogar oftare. Det är ju så himla skönt för en skrivbordsråtta att sträcka ut ordentligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maria...visst är det lustigt hur mycket som är bra för en och som man ändå skjuter upp : )

      Radera