24 juli 2009

Varför har man aldrig med kameran ?

Har nu i kväll kommit hem efter en nöjestur till kupolen. Duktiga Nova hade sparat ihop pengar själv för att köpa Hannah Montana kläder. Jo visst fanns det en uppsättning men i storlek 164. Nåja barnet köpte den ändå fast den var lite stor. Nyss har hon hållit konsert för sina beundrande föräldrar. Sol är hennes manager : ) På vägen ner hamnade vi i en bilkö för det hade tyvärr varit en bilolycka före Insjön. Sen såg vi en odling i form av en Sverige flagga. Och en gädda hade någon hängt på Borlängeskylten. Dessutom hittade vi i Blg en supermysig lekpark vid geologiska museumet. Så fin. Plus att alla jänkarbilar hade ansträngt sig att hitta matchande husvagnar i gammal stil, vackrast var en röd underbar husvagn med tillika tjusig bil som gjorde mig grön (röd he he) av avund. Så varför hade vi inte kameran med oss. Så är det alltid.

På kupolen shoppade vi faktiskt inte särskilt mycket. Presenter åt en kalaspojke på snart 2 år, godis åt oss själva, byxor åt solstrålen och of course Hannah-kitet. Sol var lite fixerad vid att hitta ett nintendo ds till vrakpris så hon mässade om det halva tiden. Men hon lugnade sig när vi kom till lekparken. Vad det gäller min lilla stora flicka känns det som att jag ibland kämpar en hopplös kamp. Så fort vi lyckas hjälpa henne med en sak sker något annat som omkullkastar oss.
Eller som Hannah sjunger:

"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

1 kommentar:

  1. Jag tror att det är så här när det gäller kameran. När ngn fyller år,skolavslutning,bröllop,skidtävlingar m.m. vill man fånga det på bild. Men i ärlighetens namn hur spännande är det att ha album fyllda med ex skidtävlingar på samma person år ut och år in.För att verklingen fånga in ngt som kan vara kul eller intressant ska man alltid lägga med den,för man vet aldrig vad man får uppleva när man går hemifrån.

    SvaraRadera