29 november 2009

Första advent

 I dag mår jag som förväntat. Hade en liten "bjudning" igår. Tyvärr kunde inte orsaken till festen komma, hon är sjuk men festbenägna som vi andra är körde vi avskedsfest utan den verkliga orsaken närvarande. Det är så skönt att få sitta en gäng tjejer så här och bara tala om allt mellan himmel och jord. Och som alltid tyckrt jag det är tevligast hemma. Men jag föjde med ut iaf. 10 minuter var jag på Wasa. Sen fick D. hämta mig. Stället suger verkligen, grinig personal och sen är jag  på tok för gammal för att gå dit. Ge mig Terrassen tillbaka, please.

 Här ser ni Cissi och Jenny och tyvärr var belysningen lite kass annars hade ni fått se Gittan, Kattis och Elin åxå. Den här fotografen är inte så teknisk ha, ha. Gittan var så fin i håret med trudelutter i men tyvärr. Någon gång ska jag få håret uppsatt skaffa paljett klänning och en boa. Sen ska jag bli drängfull, prata med amerikansk brytning och reta upp folk. Ja, det är faktiskt viktigt att ha framtidsplaner.

5 kommentarer:

 1. Du kan vinna samma mobiltelefon i min blogg också :) Så öka chansen till vinst genom att tävla även där!

  Mysig blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Nä, drängfull vill du inte bli... Vi vet ju hur du blir då.. ;)

  SvaraRadera
 3. http://www.digglistan.blogspot.com/

  värd att lägga till ;)

  SvaraRadera
 4. haha, hon måste ha stålmage för det märktes ingenting...=P Tror du skulle gilla min nya tävling! =) Tävling med My first room som säljer interiör och inredning för barnrum, väggord och väggdekor om ett presentkort för 300 kr att handla för i deras söta webbutik! Delta jättegärna! =) KRAM

  SvaraRadera
 5. Mike betrakta dig som tillagd : )

  Tack Di.

  Julflickan tack till dig åxå.

  D ja du borde väl veta : )

  SvaraRadera