28 december 2009

Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt.

Ingen jul trots det fick jag en present idag. Önskar jag kunde fixa en bra bild men ni får helt enkelt tro mig. Svarta Malin har gett mig Nightmare before christmas plektrum. Sex stycken dessutom, så nu måste jag bli bättre på att spela med plektrum : D Sen hade hon dessutom bakat chokladkakor till oss. Vilken flicka va !

Just nu är maken förkyld, kassan tom och nyåret i antågande. Vore kanske på plats att fundera ut några vettiga nyårslöften till 2010. Inte gå ned ett kilo om dagen eller äta selleri varje dag. Vill faktiskt använda den magiska skiljegränsen mellan dåtid och framtid till att avlägga några löften. Jag gillar sånt, även om löftena bryts så är det något högtidligt över att mumla ut sina förhoppningar i en gnistrande vinternatt. Om någon har några bra förslag så har ni tre(oh ännu mer magi) dygn på er att sända in förslag.


Syrran och jag ska börja vårt nya sunda liv på nyårsdagen och det har inget med löften att göra utan mer en nödvändighet. Jag tror jag talar för oss båda när jag säger att man tröttnar fort på att vara håglös och med dålig kondis. Fast man glömmer bort det så är det skönt att leva sunt. Kanske inte de första tre veckorna men sen : )

5 kommentarer:

 1. De finns plats för dig med på ica maxi 15.30 nyårsdagen, ett extra klirr om du vill /ma

  SvaraRadera
 2. Hmm jag funderade på det där med osund och inte litegrann. Vad tror du om att lägga ett nyårslöfte om att ha en osund dag i veckan tex. En fredag? Då är man ju förhoppningsvis nyttig alla andra dagar för man vet att man har en dag att spara allt skräp till :P Det blir ju lättare att hålla ett löfte om det finns lite luckor i det dvs. Hellre det än att man bryter det helt efter några veckor. Såå om du bestämmer dig för att din och Emelies nödvändighet (som ni kallar det)ska bli ett nyårslöfte så ansluter båda jag och Micke oss till det med ;)

  SvaraRadera
 3. Osund en dag i veckan är kanske en nödvändighet : D Man kanske kan kalla det en slags säkerhetsventil. Att
  bestämma att man aldrig mer ska äta något man älskar är nog fåfängt och dömt att misslyckas. Alla som vill haka på vårt friskhetståg är välkomna.

  SvaraRadera
 4. En sundare livstil väntar oss anna :D

  SvaraRadera
 5. Jag skall försöka fånga dom på bild i framtiden, just nu så är dom i stugan heltid så man träffar dom inte i alls.. =)
  Ha en god fortsättning och krama alla från mig!
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera