08 december 2010

8 December - SuperNova

Igår jobbade hubbyn över så att plugga blev liksom uteslutet, särskilt som att det var vår tur att skjutsa till dansträningen. Så jag bestämde mig för att baka lite småkakor. För att glädja Decibel så gjorde jag hallongrottor. (Jag vet, först saffranssnippor sen hallongrottor, var skall detta sluta.)Men jag tyckte att det inte var mer än rätt då hon hade glatt oss andra i familjen i måndags med sin blotta uppfinnings rikedom.
Möt Testflickan:
Tyvärr vet jag inte hur man roterar bilden, men om man vrider på huvudet, klickar på förstorar får man fram min egen lilla dräkt fixare. Jag trodde hon var superskurk/hjälte, men hon förklarade tålmodigt att hon måste ha en dräkt när hon testar saker. Mitt lilla super proffs.
Dagens jul-låt:'Zat you Santa Claus? av Louis Armstrong. Lagom läskig. Den tillägnar jag pappa Lothar : D

3 kommentarer:

 1. Har miss decibel inspirerats av våra kompisar från yttre rymden, tro. Hon är iallafall det snyggaste UFO jag sett hittills. Kram från ett kyligt Falun

  SvaraRadera
 2. SV: Jag är dassig i magen men inte på värsta viset som tur är..så idag har jag då varit till Gävle..planerad operation i feb men det kan bli redan i jan med lite tur..mars senast.. =)

  Mmm och så tyckte jag marianne var lite juligt sådär med sina polkagrispapper.. =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera