18 mars 2011

Spö spö spö - ingen mer snö, tack!


Jag kände ett lätt behov här att få bildbevisa mängden snö i min trädgård. Det här kortet är knäppt kvart över sju i morse, den 18 mars. Jag brukar gilla snö och varje gång den första snön kommer blir jag extatisk. Men den smälter ju alltid bort ett par gånger innan man kan lita på att den ligger. Fast inte den här vintern. Kära Lalo, om den snö du ser på bilden inte hade varit där sen mitten av november (japp, den kom och stannade direkt ovanligt även i Dalarna). Vi har ännu inte haft en dag av barmark på cirka fyra månader. Så trots att vi haft både runt noll och plusgrader majoriteten av mars så har det kanske bara minskat 2 decimeter av vårt massiva snötäcke. Sååå saffransbullarna får vänta : )
Men annars så har modern inskaffat tre nya pezar åt oss som vi inte hade innan. Sen kunde jag och Decibel inte motstå Kitty som viskade "köp mig" inne på Maxi!

4 kommentarer:

 1. Mmm nu är man måttligt less på all snö..här ligger drivorna fortfarande skyhöga.. Mmm saffransbullar..va gott..

  SV: Mmm lillen har kalvat och spytt hela natten nu så här är vi liksom sådär lagom pigg och alert idag..men får hålla tummarna att det är en korttids variant i alla fall ..ta i trä..
  Jag äger 2 tarotlekar, men har tyvärr aldrig bemästrat denna spåkonst jag heller..men vackra att skåda är dom.. <3

  Sköt om dig och familjen!
  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. @ Lalo, tänkte mest på förslaget om att baka igår. Men jag tror jag håller mig till min ursprungliga idé menade jag. Jag får oftare jullängtan när det är varmt faktiskt. Är värme intolerant så runt juni börjar jag längta efter kylan och eftersoma att fyller år då så kändes det logiskt : D

  SvaraRadera
 3. Go lust att sätta mig på bussen och hälsa på er ett par dagar.. =)

  Kraaaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera